Blog buď proklet!

21:29

Zdroj zde.


Jak jsem si to představovala jak Hurvínek válku...


Hned na úvod: Jsem asi největší tragéd v historii všech možných i nemožných blogerů a blogerek. Tohle svět neviděl!

Máme pátek a já se pustila do vizáže mého zbrusu nového blogu. V práci jsem měla čas, uvařila jsem si do termosky čaj a hurá na to! Co by na tom mohlo být tak hrozně těžkého, že? S nefalšovaným nadšením jsem si otevřela stránku a pustila se do toho. To bych to ovšem ale nesměla být já, jelito obecné. Co se týká základních věcí, byla jsem celkem v obraze. Ale potom co jsem projela všechny možnosti šablon (už tady mi lehce skřípaly zuby) a sesmolila něco jako "základní verzi" svého blogu jsem pochopila, že to zase taková sranda nebude a možná mi při tom stoupne tlak. Z nabízených možností se mi nic nelíbilo. Chtěla jsem vzhled, který mi bude sympatický a nebudu se za něj muset stydět. Ihned jsem začala googlit, jak a jestli vůbec můžu změnit předem danou šablonu. Postupně jsem se posouvala krůček po krůčku a odhalovala další a další možnosti toho nového světa. Když už se mi podařilo něco stáhnout a dostat to tam, kam jsem potřebovala, objevil se problém nový.
Ani jsem se nedivila, když Dan (přítel) potom co mě viděl lehce vykulil oči. Musel na mě být super pohled. Vlasy jak 5 dní nečesané, brýle vzteky zamlžené a opravdu zoufalý výraz. Chudák se mi hned snažil pomoct. Ale potom co jsem mu skoro s brekem vylíčila, jak je to na ho*no, byl rád, že odešel na trénink. Měla jsem chuť to všechno smazat. Fakt, nekecám. Říkala jsem si, jestli mi to za to stojí. Musela jsem si dát pauzu, hodit se psychicky do klidu a popřemýšlet co dál. Nakonec jsem se rozhodla, že na to půjdu...od lesa! Našla jsem si blogerku http://www.silvidesign.cz/, která polopatě vysvětluje co a jak s blogem. BŮH JÍ ŽEHNEJ! Jinak by byl blog ten tam. Se zbytkem sil jsem to nějak doklepala a jsem aspoň trochu spokojená. Jen trochu. 

Co z toho vyplývá? 

➡ Už nebudu dělat takové složité věci na konci pracovního týdne.😪
➡ Nebudu brát blogování na lehkou váhu. Tímto se tedy omlouvám všem blogujím, jestli jsem někdy zpochybňovala jejich práci. Protože úsilí vydané za několik hodin sezení u noťase se dá přirovnat k dokončení triatlonu ve verzi sprint.😆
➡ Ne, můj přítel za to opravdu nemůže, že jsem počítačový antitalent a neměla bych na něj být ošklivá.😁(I když v tu chvíli jsem měla neodbytný pocit, že za to může ON.)

Pro dnešek už noťas uklízím a jdu si užívat pátečního večera. Ahoj!🙋                                                                                                               
                                                                                                                               
                                                                                                         


You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené

Like us on Facebook