Proč blog?

16:49

Obrázek zde.

Proč se zrovna člověk jako já rozhodl psát blog?

Počátkem roku 2017 se mi do hlavy opět vrátila myšlenka psát blog. Už bych ani nespočítala, kolikrát jsem nad tím přemýšlela. Minimálně šest let jsem si sepisovala témata, vždy něco začala a potom to nechala být. Doma mám několik puberťáckých slátanin (rádoby knížek), básniček, deníků, povídek... U čeho jsem ale vydržela byly deníky z cest a výletů. Začala s tím mamka, která vždy pečlivě zapisovala každý náš pobyt, ať byl kdekoliv. Vždy jsme se jednou za čas k tomu vrátily a připomínaly si zážitky. Já to občas měla místo pohádek na dobrou noc.
Jelikož jsem stará opice, začala jsem mamku napodobovat hned jak jsem se naučila psát. Svůj první deník mám schovaný a je to síla (haha)!🙈 Ze psané podoby jsem později přešla na datlování a potom zase zpět.
Pořád tu ale byla otázka - o čem bych měla psát... Bloggerů je dost, pošahanou rodinu (v dobrém slova smyslu) má kde kdo a na udílení rad do života se taky necítím. Naštěstí přišla změna. Po výměně přítele😄 (téměř před 2 roky) se mi otočil život vzhůru nohama. Zjistila jsem, že to mé přežívání není zase tak nudné a občas by byla vysloveně škoda se o některé věci nepodělit. Ať už by mé zápisky měla číst jen rodina, přítelovi fanoušci a nebo přátelé. Dost lidí zajímá, kde zrovna jsme, co děláme a jak se nám daří. Bohužel, ne se všemi se vídáme tak často. Samozřejmě nejšťastnější budu, když se s mými řádky někdo ztotožní, zasměje se a řekne si: „Tohle je můj šálek čaje!

Zatím vůbec netuším, jakým směrem se vydám. Vypadá to na divokou všehochuť.😄

Ahoj!                                                   
                                                                                                             
                                                                                                   




You Might Also Like

0 komentářů

Oblíbené

Like us on Facebook